Workshop

Beter omgaan met jezelf: er is meer mogelijk dan je denkt.

Als psycholoog en coach kom ik in mijn praktijk regelmatig dezelfde persoonlijke vraagstukken en thema's tegen waar mensen mee worstelen en die hun in de weg staan om verder te komen. Dit bracht mij op het idee om hierover een laagdrempelige workshop te ontwikkelen.
Iedereen wil gelukkig zijn. Maar waarom voel je je vaak niet zo? Mensen kunnen ongelukkig of angstig zijn door hun eigen gedachten en ideeŽn. Men zou graag willen dat zaken anders waren en voelt zich onmachtig om daar iets in te veranderen. Daardoor geniet men te weinig van hetgeen er (al) is. Men stelt vaak ook hoge eisen aan zichzelf. Dit geeft op den duur frictie. Soms leidt dit tot uitval.

Doelgroep
- Al die mensen die graag een zetje in de goede richting krijgen om verder te komen in hun persoonlijke ontwikkeling
- Mensen die nieuwsgierig zijn naar zichzelf en herkennen dat ze "zich zelf in de weg kunnen zitten"
- Mensen die al een tijdje lopen te stoeien met stressklachten - al dan niet op het werk.

Werkvorm
Ik werk in kleine groepen van minimaal 4 tot maximaal 8 personen. Naast een stuk uitleg en theorie is er aandacht voor het individuele vraagstuk en bespreken we zaken in de groep, zodat men van elkaar kan leren.

Duur
Een dagdeel (ongeveer 3,5 uur).

Lokatie
Van 't Kloosterbedrijfspsychologie is gevestigd op een mooie, rustgevende locatie aan de Vecht: Vreelandseweg 65 Nigtevecht

Aanmelden
Stuur een mail naar mirjam@vkbp.nl of bel: 06-44367887

 

Mensen zouden een stuk gelukkiger zijn als zij minder van zichzelf zouden moeten en meer van zichzelf zouden mogen. Loslaten is de kunst, geef jezelf de ruimte en dan blijkt  dat er veel meer mogelijk is dan je dacht.