Loopbaanbegeleiding

Wat wil ik? Wat kan ik? Wat past bij mij? Regelmatig lopen deze vragen parallel met diepere levensvragen, Wat mij uitdaagt is jou zodanig te ondersteunen dat jij met overtuiging een (volgende) loopbaanstap kan, wil en durft te maken.

Soms ben je op zoek naar een nieuwe balans in je leven. Voorbeelden van vraagstellingen: Ik ben succesvol, maar haal geen voldoening (meer) uit wat ik doe. Wat kan ik anders gaan doen? Ik wil weer aan het werk maar waar ga ik mij op richten? Het kunnen vragen zijn met een duidelijke carrière-focus, gericht op een bepaald doorgroeipotentieel. Bijvoorbeeld: Ik wil een leidinggevende functie, past dit bij mij? Of: Ik ben manager en heb de ambitie om directeur te worden, kan ik dat? Of: Ik wil voor mijzelf beginnen, past dat bij mij? Soms is de vraag uit noodzaak geboren en gaat het om outplacementbegeleiding.

Werkwijze
Ik start met een intakegesprek met als doel de vraagstelling aan te scherpen en uit te diepen. Verder stem ik af wat voor jou een prettige werkwijze is en wat effectief zal zijn qua aanpak. De duur en de kosten van een traject is afhankelijk van de vraagstelling.

Mijn aanpak is altijd maatwerk
Ik werk niet met één methode of met een vaste opbouw. Afhankelijk van de behoefte en de vragen die bij jou spelen zet ik verschillende middelen en methodieken in. Dit kan bestaan uit coachingsessies, een loopbaanonderzoek, losse testen en vragenlijsten, rollenspelen, arbeidsmarktoriëntatie en/ of training in arbeidsmarktpresentatie, of een combinatie hiervan.

 

Weer energie krijgen
Doordat wat je doet klopt met wie je bent
Doordat jij goed bent in wat je doet en het bij je past
Doordat je eindelijk doet wat je echt belangrijk vindt