Over van 't Klooster Bedrijfspsychologie

“Je kan meer dan je denkt” is het motto van Van 't Klooster bedrijfspsychologie. Iedereen heeft bijzondere kwaliteiten. Het maakt positieve energie los als je doet waar je goed in bent en je doet wat je belangrijk vindt. Er zijn 1001 redenen om een nieuwe stap niet te zetten. Onzekerheid, persoonlijke of organisatorische blokkades houden mensen vaak tegen. Ik zie het als een uitdaging om mens en organisatie te helpen ontdekken wat nodig is en waar ruimte zit om die stap wel te gaan zetten.

Van ít Kloosterbedrijfspsychologie is gevestigd op een mooie, rustgevende locatie aan de Vecht.
Ik werk regelmatig samen met andere bureaus en professionals waaronder ster*k advies, Routs Laeven & Partners en Inge Meyer.

 

Over drs. Mirjam G.H.van 't Klooster (1965)

In 1993 ben ik afgestudeerd als psycholoog aan de universiteit van Utrecht, richting de sociale psychologie van de organisatie. Via het RINO heb ik de leergang “coachen als professie” gedaan. Daarnaast heb ik diverse training in assessment, coaching en loopbaanbegeleiding gevolgd. Ik ben Psycholoog-NIP (Nederlands Instituut voor Psychologen) en heb mij aangesloten bij het NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches).
Zelf heb ik een behoorlijke zoektocht gemaakt qua studie en werk wat bij mij past. Na 1 jaar gezondheidswetenschappen aan de RUL in Maastricht en 2 jaar akademie voor Industriële vormgeving in Eindhoven ben ik psychologie gaan studeren. Deze studie vond (en vind) ik geweldig! Na mijn studie was het echter niet makkelijk werk vinden en voordat ik werk deed wat mij echt aansprak was ik 4 jaar en 3 functies verder. Het zal geen toeval zijn dat ik loopbaanbegeleiding en coaching het meest boeiende en bevredigende werk vind om te doen.
Werkervaring heb ik ondermeer opgedaan in de uitzend, en werving en selectiebranche waar ik ook vestigingmanager ben geweest. Bij GITP heb ik ruime ervaring opgedaan in de coaching en assessmentpraktijk. Sinds 2006 werk ik vanuit mijn eigen bureau als zelfstandig loopbaanadviseur en coach voor diverse opdrachtgevers.
Ik heb een specialisme opgebouwd in het begeleiden van academisch opgeleide professionals en managers, onder meer binnen de rechterlijke macht, de advocatuur, de medische en de academische wereld. In mijn coachingpraktijk put ik uit verschillende psychologische methoden en ik pas deze eclectisch toe. De oplossingsgerichte benadering gebruik ik als basis.

Ik hou ervan om dingen eenvoudig te houden als het kan. Het leven is al ingewikkeld genoeg.

 

"Wensen zijn voorgevoelens van hetgeen u in staat bent daadwerkelijk te realiseren." Goethe

"Je bent waar je nu bent door de som van je denkgewoontes." Napoleon Hill